Yogaveda-logo

YOGA & NIA TREAT
      8 februari

Några ord från deltagarna om Treaten i november 2019
                   "Glädje, kraft, insikt och lugn"

Ge dig en skön treat en dag med yoga, NIA, meditation och inspiration i den vackra yogashalan mitt i kuststaden Hamburgsund. Vår NIAledare Helena Kästel, med svart bälte i NIA besöker oss från Göteborg.
 

IMG_3995 IMG_3995

Lördag den 8 februari, 13 - 17
Häng med i ett skönt flöde mellan Kundaliniyoga, NIA, vila, andningsövningar, meditation och reflektion som ger kraft och inspiration. Vi integrerar på alla plan - fysiskt, psykiskt, mentalt och själsligt och avrundar med reflektion runt KKIKKspelet - ett spel som ger osannolika inspel och fördjupning i de egna tankarna tillsammans med gruppen.

Pris
795 kr inklusive moms

Boka din plats
Nedan hittar du bokaplatsen. För frågor ring Lucia på 0703-321320.

Var
I Hamburgsund, med devisen "en lisa för själen", är ljuset starkt nära havet. Vi möts i YOGA VEDAS shala. Här finns ullmattor, filtar, bolster, flödande ljus, energi och skönhet.

Vad är NIA
NIA är inspirerat av dans, kampsport och yoga. Mjukt och flödande. Kraftfullt och stärkande. Meditativt och stilla. Hjärtat i NIA är närvaro och livsglädje!

Vad är Kundaliniyoga
Kundaliniyogan är en djupgående, mjuk och kraftfull yoga för kropp och själ som förstärks med ayurvedisk hälsokunskap. Den innerhåller andningstekniker för avspänning och stimulering, mantrasång, meditationer, specifika rörelser - många gånger inspirerade av djurs sköna rörelser för avspänning, tänjning och styrkehämtning.

 

Praktiskt
Kläder
Du behöver ha bekväma kläder. På plats finns tjocka, ekologisk ullmattor, filtar och bolster.

Övernattning
Vill du stanna en dag till så rekommenderar vi bra och prisvärt självhushåll på Rörviks Camping i deras vinterbonade hus där du kan boka rum för dig eller fler. För den som vill ha ett lyxigare boende föreslår vi Hamburgsunds Bed & Breakfast mitt i centrum.

Omgivningen
Här finns mycket att se och upptäcka på egen hand i naturen, konstnärskollektiv, gårdsbutiker mm. I Västkustens mest lästa gratistidning Veckovis kan du läsa vad som är på gång.