Yogaveda-logo

Jag får sådan avspänning och energi


 

YOGAPASSEN

Kom igång med yoga eller fördjupa dig en dag eller en och en halv! Du får njuta av Kundaliniyoga, NIAyoga, meditation och en skön rörelse mellan vila och mental vila samtidigt som du laddar kroppen med kraft och livsglädje! Läs mer

På YOGA VEDA har vi ayurvedisk kundaliniyoga. I yogan ingår oftast mjuka, stretchande och stärkande rörelser, vila, andnings-tekniker och meditation. Varje pass är anpassat för olika organ och årstider. Alla kan delta och yogan anpassas efter din förmåga.

Mediyoga - söndag

Söndag, 16.00 - 17.30
En plats kvar!

6 möten om två timmar samt en ayurvedisk hälsocheck ingår.

Mediyoga är den terapeutiska yogaformen som används inom svensk hälso-och sjukvård för problem alltifrån flimmer och depression till sömnlöshet. Den omfattar rörelser, andningsteknik, mantran, meditation och vila.
 
Alla kan delta! Du kan sitta på golvet, på en stol, stå upp - det som funkar för dig. Intensiteten anpassas efter vars och en förmåga.

Boka gärna din plats här.

Onsdagsgruppen

Onsdagar, 18.30 - 20.00
Onsdagar - några få platser kvar
 

Onsdagsgruppen har några platser kvar. Börja gärna med att gå på ett Kom igång pass första måndagen i varje månad om du aldrig yogat tidigare.

Gruppen följer den ayurvediska årstiden för att stimulera hälsa året runt

Varje pass inleds med intoning, upp-värmning och därefter dagens pass av yogarörelser. Passet avslutas med lång vila och därefter meditation.

Boka din plats genom att klicka på intresseanmälan eller genom att kontakta Lucia på 0703-321320.

Tisdagsgruppen

Tisdagar, 19.00 - 20.30
FULLT
 

Tisdagsgruppen är en grupp där nästan alla yogat ett tag. Gruppen följer de ayurvediska årstiderna för att stimulera hälsa året runt.

Varje pass inleds med intoning, uppvärmning och därefter dagens pass av yogarörelser. Passet avslutas med lång vila och därefter meditation.

Vill du ställa dig på väntlista för att komma med om det blir plats så gör en intresseanmälan här nedan.

Hur många får plats

Det ryms upp till 14 deltagare i varje grupp! När en grupp blir full så stängs gruppen för fler deltagare. För närvarande finns det några platser kvar i onsdagsgruppen. Till våren kommer även kurser dagtid i Mediyoga. Välkommen att kontakta Lucia direkt om du vill komma med i onsdagsgruppen eller om du vill komma på Introduktionstiden varje första måndag i månaden.

Introduktion till yoga

Första måndagen i månaden, 18 - 20

Första måndagen i månaden kan du komma på introduktion av yoga. Du får grunder om filosofin, innehållet och varför det är uppbyggt som det är. Givetvis ingår ett lättare yogapass.

Yogaplatsen

loading...

Säkra din plats

Förboka din plats genom att smsa minst dagen innan, 0703-321320 eller via vår FBsida. Gruppen är öppen och du anmäler dig som medlem till YOGA VEDA Yoga och Ayurveda i Hamburgsund. Har du problem att hitta den så maila lucia@kkikk.se. Eller ring 0703-321320

Pris

Tisdagar och onsdagar
130 kr för enstaka tillfällen/drop in
1 100 kr för klippkort 10 gånger privat. Köp här
2000 för terminskort vecka 2 t o m vecka 24 säkrar din plats samt ger 50 % prisreduktion på en ayurvedisk konsultation. Köp här

Söndagar Mediyoga Basprogram
7 tillfällen om 2 timmar. Köp här
1 225 kr

Du kan även betala med Swish, Izettle eller mot faktura.Samtliga priser är inklusive moms för privatperson och exklusive moms för företag och organisationer.

ePassi, actiway eller faktura?

Vi är anslutna till ActiWay och ePassi för dig som har friskvård genom jobbet. Det går även bra att få en faktura till ditt jobb. Har du en annan betalningslösning för friskvård så kan vi nog ansluta oss.

INGAs rabatt för studenter, låginkomsttagare & pensionärer
Ibland vill man men pengarna räcker inte till för det dagliga.
Då bjuder vi på en INGAs rabatt. Inga var min mamma som gav hjälp till alla där det behövdes. Hon delade recept, kärlek och en mängd annat som hon bjöd på. En sann nätverkare med ett praktiskt sinnelag för det nödvändiga. Hon var sparsam men aldrig snål. Behöver du en INGAs rabatt på 15 % rabatt så säg till. Svårare än så är det inte:-)